WORKSHOPS EN TRAININGEN

ACTIVITEITEN > WORKSHOPS EN TRAININGEN 

OPEN INSCHRIJVING 


Geannuleerd vanwege coronavirus.


Karakteropstellingen voor scenarioschrijvers

WORKSHOP

Do. 14 mei 2020, 13.30-17.00 uur

LEES MEERWORKSHOPS

In workshops onderzoeken mogelijkheden voor de ontwikkeling en verdieping van verhalen en personages. Je leert systemisch kijken. We onderzoeken hoe je verschillende elementen uit het systemisch gedachtengoed kunt toepassen binnen je eigen werk.

Introductieworkshop

Eendaagse workshopTRAININGEN

In trainingen leer je verschillende toepassingsmogelijkheden voor Karakteropstellingen kennen. Je leert toepassingen gebruiken in een creatieve of artistieke context.

Werken met Karakteropstellingen

Tafelopstellingen


Tijdens een training gebruiken we eigen werkvragen en persoonlijke thema’s voor opstellingen. Daarnaast geef ik theorie, instructies en oefeningen en demonstreer ik het gebruik van de technieken, soms door individueel met deelnemers te werken. Na een demonstratie is er gelegenheid om vragen te stellen over de toepassingen van de gebruikte technieken en om het materiaal verder te onderzoeken. Dit vergroot de praktische toepasbaarheid binnen ieders eigen werkpraktijk.


Naast het programma-aanbod tijdens de trainingsbijeenkomsten is er de mogelijkheid voor terugkomdagen en supervisie-bijeenkomsten. Daar kun je het geleerde verder oefenen terwijl je persoonlijke supervisie / begeleiding krijgt over het gebruik van Karakteropstellingen en systemische technieken voor je eigen werkpraktijk.


RESULTATEN

  • Je wordt sensitiever voor onderstromen in het verhaal en op ‘de vloer’ (het 'wetende-krachtenveld');
  • Je ontwikkelt een grotere gevoeligheid voor je fysiek, personages, personen, systemen, energie in relatie tot spel / fictie;
  • Je vergroot je creatieve bewustzijn en je nieuwsgierigheid naar je creatief potentieel;
  • Je verdiept je visie en je vindt nieuwe mogelijkheden voor ontwikkeling van je werk vanuit het systemisch gedachtengoed, met Karakteropstellingen als inspiratiebron.


WERKWIJZE
MAATWERK

Met je team, groep of gezelschap een workshop of training volgen? 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken:

hans@hansjeths.nl

(06) 397 828 55

Karakteropstellingen is een onderdeel van Hans Jeths Consultancy    

Copyright© 2020 Hans Jeths.  All rights reserved.        

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacy Beleid voor meer informatie.