HANS JETHS

Hans Jeths werkt als theatermaker en performer, creative consultant, procesbegeleider en trainer.  

Sinds 2009 werkt hij met Systemische Opstellingen in het bedrijfsleven en in het onderwijs. Voor zijn eigen artistieke werk maakte hij al regelmatig gebruik van Systemisch Werk (Hellinger) en na een persoonlijk theaterproject ontstond bij hem het idee voor een combinatie van theater met Systemische Opstellingen. Dat leidde in 2015 tot een nieuwe methode Karakteropstellingen: systemisch werk in combinatie met de magie en dynamiek van verhalen en personages. 

Hij werkt met Karakteropstellingen voor creatieve en artistieke professionals. Hij begeleidt onderzoekssessies, workshops en trainingen, zowel in groepen, als in individuele settings. Ook begeleidt hij denktanks en creatieve sessies in bedrijven en doceert hij in het kunstvakonderwijs.

Hans Jeths woont in Amsterdam. 

Opleiding

Hans Jeths studeerde aan de Hoge School voor de Kunsten Utrecht en volgde verschillende fysieke acteer- en clownsopleidingen in binnen- en buitenland.

Sinds 2009 volgt hij opleidingen en trainingen in Systemisch Werk bij diverse nationale en internationale trainers en instituten, waaronder Elly te Brake, Annelies Boutelier, Hunter Beaumont, Judith Hemming, Ineke van Keulen, Oscar David en Daan van Kampenhout. 

Hij volgde verder opleidingen in Human Development (The Diamond Approach, Almaas), lichaamsgerichte therapie (Human Potential Movement), Voice Dialogue (Stone). Hij verdiepte zich in talloze methoden voor zelfonderzoek, waaronder meditatie, het Enneagram en Viewpoints (Bogart & Landau).Hans Jeths biografie

Hans Jeths Consultancy

Hans Jeths Studio

Hans Jeths op LinkedIn

Karakteropstellingen is een onderdeel van Hans Jeths Consultancy    

Copyright© 2020 Hans Jeths.  All rights reserved.        

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacy Beleid voor meer informatie.