HANS JETHS

Sinds 2009 werk ik met Systemische Opstellingen in het bedrijfsleven en in het onderwijs. Ook voor mijn eigen artistieke werk maakte ik al regelmatig gebruik van Systemisch Werk. Na een persoonlijk theaterproject ontstond bij mij het idee voor een combinatie van theater met Systemische Opstellingen. Dat leidde in 2015 tot een nieuwe methode Karakteropstellingen: systemisch werk in combinatie met de magie en dynamiek van verhalen en personages. 

Ik werk met Karakteropstellingen voor creatieve en artistieke professionals. Ik begeleid onderzoekssessies, workshops en trainingen, zowel in groepen, als in individuele settings. Ik doceer af en toe in het kunstonderwijs.

Verder werk ik als autonoom theatermaker en performer en heb ik een consultancy praktijk waarin ik individuen, teams en organisaties ondersteun bij het ontwikkelen van creatief potentieel.  

Ik ben gevestigd in Amsterdam.

Achtergrond

Hans Jeths heeft een achtergrond als procesbegeleider, training developer, senior trainer, coach en theaterdocent. Hij startte zijn carrière in 1980 als theaterdocent en theatermaker en had een praktijk als lichaamsgericht therapeut en procesbegeleider. De afgelopen twintig jaren heeft hij veel ervaring opgedaan in organisaties, als als training consultant, coach, trainingsacteur, directeur en trainer van een eigen trainingsbureau en momenteel als zelfstandig gevestigd consultant en senior trainer. Hij heeft veel ervaring met communicatie, creativiteit en veranderingsprocessen met organisaties, teams, groepen en individuen. 

Zijn expertise varieert van begeleiding op het gebied van theater, public speaking en persoonlijke leiderschap, tot procesbegeleiding bij teamontwikkeling en training in persoonlijk bewustzijn. Hij beschikt over een brede kennis en ervaring op het gebied van essentiële ontwikkeling en creativiteit. 


Opleiding

Hans studeerde aan de Hoge School voor de Kunsten Utrecht en volgde verschillende fysieke acteer- en clownsopleidingen in binnen- en buitenland.

Sinds 2009 volgde hij opleidingen en trainingen in Systemisch Werk bij diverse nationale en internationale trainers en instituten, waaronder Elly te Brake, Annelies Boutelier, Hunter Beaumont, Judith Hemming, Ineke van Keulen, Oscar David en Daan van Kampenhout. 

Hij volgde verder opleidingen in Human Development (The Diamond Approach, Almaas), lichaamsgerichte therapie (Human Potential Movement), Voice Dialogue (Stone). Hij verdiepte zich in talloze methoden voor zelfonderzoek; meditatie, het Enneagram en Viewpoints (Bogart & Landau).Biografie —>

Hans Jeths Consultancy —>

Hans Jeths op LinkedIn —>

Karakteropstellingen is een onderdeel van Hans Jeths Consultancy    

Copyright© 2020 Hans Jeths.  All rights reserved.        

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacy Beleid voor meer informatie.